Tarieven vakantiehuis in Umbrië
De tarieven van Casa Todi bedragen van 1 januari tot 1 april €650,- per week, en van 1 mei tot 1 november €950,- per week. Voor Kerst en Oud & Nieuw kunt u vragen naar het speciale tarief.

De tarieven zijn inclusief elektriciteit, water, wifi en bed- badlinnen. In de koude maanden wordt per week een extra vergoeding gerekend voor gas van € 150.- De tarieven zijn exclusief de verplichte eindschoonmaak van € 75,-.

Reservering en betaling
Na acceptatie door de verhuurder van de aanvraag zal een huurovereenkomst aan de huurder worden verstuurd. Binnen 5 dagen na ontvangst van de huurovereenkomst dient 30% van de huurprijs worden overgemaakt. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor aankomst worden overgemaakt.

De waarborgsom bedraagt €200,-. De gedeponeerde waarborgsom wordt, onder inhouding van eventuele kosten van schade in of aan het huis, binnen een week na het einde van het verblijf aan huurder terugbetaald.

Aankomst en vertrek
De reservering geldt van zaterdag tot zaterdag, maar in het voor- en naseizoen is het mogelijk hiervan af te wijken. Aankomst wordt na 4 p.m. verwacht. Op de dag van vertrek wordt u vriendelijk verzocht het huis voor 10 a.m. te verlaten.

Annulering door huurder
Bij annulering binnen 40 dagen voor het begin van de huurperiode vindt in geen geval terugstorting plaats, ook ingeval van overmacht zoals bijvoorbeeld ziekte. Bij annulering eerder dan 40 dagen voor het begin van de huurperiode worden alle gelden teruggestort behoudens 30% van de huursom.

Annulering door verhuurder
In geval van overmacht zoals buitengewone weersomstandigheden, natuurrampen, brand in het vakantiehuis, etc, kan de verhuurder genoodzaakt zijn de overeenkomst te annuleren, zonder aan enige schadevergoeding verbonden te zijn. Het reeds betaalde deel van de huursom zal aan de huurder worden terugbetaald.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan, mits vooraf toestemming is verleend door de verhuurder.